S.C. Flamicom Impex SRL este o societate cu capital integral privat românesc, înfiinţată în anul 1992. Activitatea a demarat în anul 1998, la sediul social din Piteşti, str. Războieni nr.37, având ca obiect principal de activitate comerţul cu automobile. Începând cu acest an (1998), compania s-a specializat în următoarele activităţi conexe: comerţ cu piese şi accesorii pentru autovehicule, întreţinere şi reparaţii autovehicule, inspecţii tehnice periodice şi alte activităţi care sunt menţionate în actul constitutive.

În anul 1998, Flamicom Impex SRL devine CONCESIONAR DACIA, demarând activitatea de vânzări vehicule noi, marca DACIA, oferind service în perioada de garanţie şi post garanţie.

În anul 2002, societatea analizează oportunitatea deschiderii unei reprezentanţe Dacia, în Ramnicu Vâlcea, în urma propunerii făcute de Automobile Dacia, cu scopul de a face faţă exigenţelor privind oferirea unor servicii de înaltă calitate, atât din punct de vedere tehnic, cât şi comercial.

In anul 2005, se deschide sediul FLAMICOM din Rm Vâlcea, str BARAJULUI nr.10, an in care societatea devine si CONCESIONAR RENAULT. Din 2011,  FLAMICOM devine si reparator autorizat NISSAN.

Amplasarea investiţiei în Râmnicu Vâlcea a fost o decizie favorabilă afacerii Flamicom, fiind asigurat un contact facil cu cumpărătorii locali, cu cei din zonele limitrofe, cât şi cu cei aflaţi în trafic.

Efectul investiţional s-a materializat în creşterea ponderii vânzărilor de automobile şi piese schimb marca DACIA şi Renault, în judeţul Vâlcea şi în zonele limitrofe, prestarea de servicii de o înaltă calitate şi tehnicitate, atât înainte, cât şi după vânzare (service în garanţie şi post-garanţie), conform standardelor impuse de grupul DACIA-RENAULT-NISSAN.

Personalul tehnic şi comercial este format atat in cadrul Grupului DACIA RENAULT NISSAN cat şi în alte instituţii de specialitate abilitate, în domeniile: tehnic, al calităţii, al mediului etc.

  Flamicom ofera servicii de vanzare vehicule noi Dacia si Renault, vanzari vehicule de ocazie; vanzari piese de schimb si accesorii.
Asiguram intocmirea dosarelor de finantare prin credit sau leasing.
Prin service-ul nostru puteti efectua lucrari in perioada de garantie si postgarantie, lucrari de tinichigerie si vopsitorie,
inspectii tehnice, precum si operatiuni diverse de reglare.